Privātuma politika

Privātuma politikā ir aprakstīts, kā SIA „VALMAR Solutions” izmanto un aizsargā informāciju, kuru Jūs sniedzat reģistrējoties vai iegādājoties preces interneta veikalā. Kad SIA „VALMAR Solutions” lūdz Jums norādīt jebkādu informāciju, tā tiek izmantota, apstrādāta un uzglabāta atbilstoši šai politikai. Kļūstot par reģistrētu lietotāju, Jūs piekrītat to datu apstrādei, ko sniedzat reģistrējoties un izmantojot Pakalpojumu .

 

www.bernulaukums.lv piedāvāto preču pārdošana notiek ar internetā izvietota piedāvājuma starpniecību. Pircējam veicot pasūtījumu un izdarot pirkumu, starp Pircēju un Pārdevēju tiek slēgts Distances līgums, turpmāk tekstā – Līgums. Distances Līguma noteikumus regulē Latvijas Republikas Patērētāju tiesībuaizsardzības likuma (PTAL) 10 pants un Ministru kabineta noteikumi Nr.255 Noteikumi par distances līgumu.

Pasūtījumu iespējams veikt interneta veikalā www.bernulaukums.lv, pa tālruni +371 29404045, vai e-pastu valmar.solutions@inbox.lv.

Visās cenās ir iekļauts PVN (pievienotās vērtības nodoklis). Cenā nav iekļautas piegādes izmaksas.

Iespējamie apmaksas veidi:

Kredītkartes- norēķinoties interneta vietnē

Bankas pārskaitījums (Manual Payment) pēc rēķina/ pavadzīmes saņemšanas uz norādīto e-pastu.

Pircējs var būt gan fiziska, gan juridiska persona.  

Personas dati.

 

SIA „VALMAR Solutions“ var izmantot Jūsu personas datus, lai: 

  • sniegtu jums jūsu pieprasītos pakalpojumus un informāciju,

  • apstrādātu jūsu pasūtījumus un noformētu nepieciešamos dokumentus,

  • sniegtu jums efektīvu klientu atbalstu,

  • palīdzētu novērst apdraudējumu vai krāpnieciskas darbības,

  • nosūtītu jums informatīvus ziņojumus, ja esat nepārprotami piekrituši tādus saņemt,

  • ievērotu normatīvo aktu prasības,

Mēs varam nodot jūsu informāciju trešajām personām, lai ievērotu normatīvo aktu prasības, sadarbotos ar uzraudzības iestādēm, palīdzētu novērstu noziedzīgas darbības un aizsargātu mūsu, jūsu un citu personu likumīgās tiesības.


Jūsu personas datu aizsardzībai mēs izmantojam dažādus tehniskus un organizatoriskus drošības pasākumus. Jūsu personas dati ir pieejami ierobežotam cilvēku skaitam, tikai pilnvarotām personām.


Mēs glabājam jūsu personas datus tik ilgi, cik ilgi tie ir mums nepieciešami atbilstoši to ieguves mērķim un kā to pieļauj vai nosaka normatīvo aktu prasības.

 

Sīkdatnes

Sīkdatnes ir nelielas teksta datnes, ko jūsu apmeklētās mājas lapas saglabā jūsu datorā. Tās tiek izmantotas, lai nodrošinātu mājas lapas darbību, kā arī lai sniegtu informāciju vietnes īpašniekiem.

 

Šī mājas lapa var iestatīt sekojošas sīkdatnes:

 

  1. Funkcionālās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai jūs spētu pārvietoties mājas lapā un lietot tās funkcijas. Bez šim sīkdatnēm mēs nevaram nodrošināt jūsu pieprasītos pakalpojumus, piemēram, preču groza funkcionalitāti.

  2. Google Analytics sīkdatnes. Šīs sīkdatnes lieto, lai iegūtu mūsu mājas lapas apmeklējuma statistiku. Mēs lietojam šo informāciju, lai uzlabotu vietnes darbību un reklāmas pasākumus.

  3. Mērķētas reklāmas rīku sīkdatnes. Šīs sīkdatnes lieto, lai paaugstinātu reklāmas efektivitāti un rādītu reklāmas, kas, visticamāk, jūs interesēs visvairāk.

  4. Trešās puses pakalpojumu sniedzēja sīkdatnes. Sīkdatnes var iestatīt šādi šajā mājas lapā lietotie trešo pušu pakalpojumi. Dažas no šīm sīkdatnēm var tikt izmantotas, lai sekotu līdzi jūsu darbībām citās mājas lapās, un mēs tās nevaram kontrolēt, jo šīs sīkdatnes nav iestatījusi mūsu mājas lapa.

    Privāto datu aizsardzība

    Visi klienta personiskie dati, apmeklējot interneta veikalu un veicot apmaksu par precēm, ir uzskatāmi par konfidenciālu informāciju, izņemot gadījumus, kad kurjeram, lai piegādātu preci, nepieciešams zināt klienta vārdu, adresi un telefona numuru, kā arī citos gadījumos, kas paredzēti likumdošanā.

    Atteikuma tiesības/ Naudas līdzekļu atgriešana

    Ja kaut kādu iemeslu dēļ iegādātā prece Jums neder (neatbilst Jūsu prasībām), Jūs varat to atgriezt 14 dienu laikā, saņēmot atpakaļ 100% no nomaksātās summas (visu par preci veikto samaksu).

    Iegādātā prece nevar tikt atgriezta, ja tā ir izgatavota saskaņā ar pircēja personīgām prasībām vai arī atbilstoši pasūtītāja nosacījumiem. 

    Lai atgrieztu preci, nepieciešams iesniegt SIA „VALMAR Solutions” adresētu iesnieguma orģinālu par preces atgriešanu, kurā jānorāda rēķina numurs, maksāšanas datums, summa, konta numurs uz kuru jāpārskaita nauda un preces atgriešanas iemesls. 

    Atgriežamo preci jānogādā SIA „VALMAR Solutions” noliktavā Gaujas ielā 27a, Ādažos. Ja preci nav iespējams nogādāt iepriekš norādītajā vietā, ir iespējams pasūtīt transportu preces paņemšanai no Jūsu norādītās adreses, kas ir maksas pakalpojums.

    Samaksa par transporta pakalpojumiem netiek atgriezta.

    Nauda par atgriežamo preci tiks atmaksāta uz pasūtītāja norādīto kontu 30 dienu laikā (skaitot) no preces atgriešanas brīža.
    Atgriežamā prece nedrīkst būt lietota un tai jābūt oriģinālā iepakojumā. Atteikuma veidlapa.doc

 

Jūsu tiesības attiecībā uz personas datu apstrādi

 

Jums saskaņā ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu un Latvijas Republikas tiesību aktiem ir tiesības:

 

  1. piekļūt saviem personas datiem un saņemt informāciju par to apstrādi;

  2. pieprasīt labot nepareizus, neprecīzus vai nepilnīgus personas datus, vai izlabot tos pašam, ielogojoties savā profilā;

  3. dzēst savu personas datus (“tikt aizmirstam”), izņemot gadījumus, kad likums mums pieprasa saglabāt datus;

  4. atsaukt iepriekš sniegtu piekrišanu datu apstrādei;

  5. ierobežot savu datu apstrādi -  tiesības pieprasīt, lai mēs īslaicīgi pavisam pārtraucam apstrādāt visus Jūsu personas datus;

  6. pieprasīt Jūsu personas datu kopiju elektroniskā formātā un tiesības uz šo datu nodošanu citam pārzinim (datu pārnesamība);

  7. vērsties Datu valsts inspekcijā.


Citi

Mēs varam veikt izmaiņas Privātuma politikā jebkurā brīdī un bez iepriekšēja brīdinājuma. Labojumi stājas spēkā pēc to publicēšanas mājas lapā. Jūs esat atbildīgs periodiski pārlasīt šo Privātuma politiku, lai būtu pārliecināts, ka esat iepazinies ar izmaiņām.